BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan cemaate çok sert sözler

Başbakan Erdoğan, Yasin El Kadı ile ilgili atılan manşetler için sinirlendi, Allah cezanızı versin diyerek tepki gösterdi.

Abone ol
Başbakan Erdoğan, 17 ve 25 Aralık operasyonlarını değerlendirirken, polislerin üstlerine haber vermediğini söyledi. Operasyonları alçaklık ve adilik olarak nitelendiren Erdoğan, Yasin El Kadı için ortaya atılan El Kaide'ye destek veriyor iddiaları için "Allah cezanızı versin" diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan, Kanal 7'de cemaatle ilgili eleştirilerini yöneltirken, çok sert ifadeler kullandı. Operasyonların, üst makamlara bilgi verilmeden yapıldığını anlatan Erdoğan bu hareketin alçakça ve adice olduğunu söyledi. İşte Erdoğan'ın o çok sert ifadeleri;

"ALLAH CEZANIZI VERSİN"
 
İstanbul Başsavcısının yaptığı açıklama manidardır. Adam daha birçok klasör gelecektir dedi. Burası ilginç; bunlar kordine olmuş şekilde. Bunlar yukarıya, üssüne haber vermeden istediklerini yapıyor. Yani bunlar valiye haber vermeyecek, amirine haber vermeyecek istediğini yapacak, ondan sonra haber verse izin verilmezdi diyeceksin. Bu kadar alçaklık bu kadar adilik olmaz. Yasin El Kadı için El Kaide'ye destek veren diye manşet atıyorlar, Allah cezanızı versin. Bu adamı tanımasam inanacaktım. Bu adam Türkiye'ye yatırımlar yapacaktı. El- Kaide Türkiye'ye yerleşmeye çalıştı, biz müsade etmedik, biliyorsunuz açıklamaları var benimle ilgili.
 
'TÜRKİYE'YE DÖN' ÇAĞRIMIN SEBEBİ...
 
Bu proje yaklaşık 35 yıllık bir proje. Bu Pelsinvanya'daki zat, aslında emekli olmuş değil. Bu zat ilkokul mezunu ve kendisine bi yeşil pasaport uydurulmuş ve ABD'ye gitmiş. Bu adamların ne olduğunu bilmiyorduk biz. Bu adamlara refere olduk, bunların olimpiyatlarına katıldık. Sürekli Türkiye'ye gelmek istiyor ama gelemiyormuş gibi bir durum varmış diye duydum, çıktım çağrı yaptım, ülkene dön dedim. Ne bilelim böyle olduğunu.
 
"28 ŞUBAT'TA DA ÇARK ETTİ"
 
Düşünebiliyormusunuz, bu Pelsinvanya'daki zatın, 28 Şubat sürecinde başörtüsüyle ilgili verdiği fetvalar var. Nerden nereye. Bakın bu zat 5 ay önce bu beddualarla ilgi ne diyordu ama kayış atınca, bakın nasıl beddua ediyor.
 
Bunların bizi seçim dışında bizi iktidardan alma planları vardı, bu haberleri aldım ama Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimsenin almaya gücü yetmez. Allah'a çok şükür girdiğim ameliyattan daha sağlıklı çıktım ve meydanlardayım.