BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Büyük ikramiye Adana değil Mersin'e gitmiş

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin vurduğu biletin Adana'da satıldığı açıklanmıştı. Mersin'deki bir milli piyango bayisi ise o biletin Adana'da değil Mersin'de satıldığını iddia etti.

Abone ol

Yıllar sonra büyük ikramiye sevincini yaşayan Adanalılar, Mersin'den gelen haberle üzüleceğe benziyor. Mersin'de bir bayi, Adana'dan aldığı piyango biletini Mersin'de sattığını iddia etti.

Mersin Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Veli Kaygusuz, Mersin’de Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü’nün olmaması nedeni ile biletleri Adana’dan getirerek bayilere dağıttıklarını belirterek, "19 Aralık’ta Adana’ya giderek biletleri alarak getirdim. Mersin’de oğlumun işlettiği Çetin Büfe’de satıldı. 33 yıldır bu işi yapıyorum. En az 60-70 büyük ikramiye sattım. İkramiye çıkana da hayırlı olsun" dedi.

MERSİN’E ŞUBE AÇIN

Milli Piyango İdaresi yetkililerine seslenen Kaygusuz, "Mersin’e yeniden şube açın. Bizim aldığımız biletler tükendiği için Adana’ya, İstanbul’a, İzmir’e ve Ankara’ya giderek bilet alıp getiriyoruz. Bayilerimizde burada satıyor. Piyango satıcıları olarak kapatılan şubenin yeniden Mersin’e açılmasını istiyoruz" diye konuştu. Bileti satan Çetin Kaygusuz ise, geçen yıl da büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti sattığını söyledi.