BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
HABER /  GÜNCEL

Atatürk Havalimanı'nda gerilim! Polis müdahale etti!

Kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde uzun kuyruklar oluşurken İç Hatlar'da da uçamayan yolcular isyan etti.

Abone ol

Kar yağışının durmasıyla birçok yolcu uçmak için Atatürk  Havalimanı'na akın ederken Dış Hatlar Terminali'nde uzun kuyruklar oluştu. İç Hatlar'da da uçamayan yolcular arbede çıkarınca polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Özel bir havayolu şirketinin İstanbul-Diyarbakır seferini geciktirmesi üzerine yolcular İç Hatlar'da olay çıkardı. Yine yolcular tarafından çekilen görüntüde polis kontuarlara çıkan öfkeli yolculara müdahale ediyor.

Sınav için Diyarbakır'a giden yolculardan Ahmet Arslan,“ Diyarbakır a gidiyorum, yarın açık öğretim sınavlarım var. 2 gündür bekliyoruz. Çok mağduruz. Bu kadar insan mağdur. 400 kişi var burada. 24 saat önce bize bilgi verilse bizde kendimizi ayarlayacağız. Bize bilgi verilmiyor“ dedi.

Yetkili bulamamaktan şikayetçi olan yolculardan Kadir Özturan, “Bir tane yetkili bulamadım. Yetkiliyi çağır diyoruz. Yetkili gelmiyor. Gece 2'den beri buradayım. Biri dese hava şartlarından dolayı gidemiyorsanız dese tamam Amenna" diye konuştu. 

Ailesiyle birlikte cenaze için Mardin'e gidecek olan Kadri Öktem  de, “Bilseydim otobüsle giderdim. Bu saatten sonra otobüste yok. Cenazeye gidemiyorum Kaynanam vefat etti. Eşim ve çocuklarla bekliyoruz“ dedi. Bir çok seferini iptal etmek zorunda kalan THY'nin Dış Hatlar Terminali'nde bulunan bilet satış gişeleri önünde 200 metrelik kuyruk oluştu.