BIST 9.797
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,59
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Burçak kimdir? Meğer orjinal hali...

Kısmetse Olur Burçak yarışmanın dikkat çeken ismi. Genel Müdür olan Burçak İmre gerçekte kimdir? Kısmetse Olur Burçak'ın esmer haline bakın.

Abone ol

Kısmetse Olur gelin adaylarından Burçak İmre kimdir neden ona 'papucumun genel müdürü' diyorlar biliyor musunuz? Burçak İmre 'nin instagram hesabı onun burnunun estetikli olduğunu da ortaya çıkardı. 

Kısmetse Olur evine katıldığında kendini genel müdür olarak tanıtan Burçak İmre sürekli bunun vurgulayınca yarışmacıların alaylarına marut kaldı. Sonunda Mehtap onu 'papucumun genel müdürü' yapan şakayı gerçekleştirdi. İsmi ayakkabıya yazıp Burçak İmre'nin havalarına son verdi. O günden sonra da Burçak papucumun genel müdürü olarak anılmaya başladı.

PEKİ BURÇAK İMRE KİMDİR?

Kısmetse Olur kızı Burçak instagram hesabında kendine hayran bir profil çiziyor. 33 yaşında olan Burçak 9 Eylül Üniversitesi iktisat mezunu. Meslek hanesine 'genel müdür' yazan Burçak İmre 1.67 boyunda.

BURÇAK İMRE BURNU ESTETİK Mİ?

Burçak İmre instagram hesabındaki fotoğraflara bakılacak olursa estetik geçirmiş bir yüze sahip.

Burnuna estetik yaptıran Burçak İmre gözlerine de gri lens takıyor. Burçak İmre bir ara esmer olmuş. Aslen İzmirli olan Burçak İmre Kısmetse Olur'dan elendikten sonra daha sonra eve giren Gürkan ile yazışmış.

Gürkan eve Burçak gittikten sonra gelince Daniela ile ilişkiye girdi. Sonraki hafta Kısmetse Olur'a Burçak dönünce kıyamet koptu. Gürkan şimdi Burçak İmre'den köşe bucak kaçıyor.