BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de elenecek isimler! İkisi bomba

Bu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesinde Ayşegül Doğan ve Özlem Özden elenecek isimler arasında geçen hafta Tuğçe Ergişi elendi, bu hafta kim elenir?

Abone ol

Bu Tarz Benim'de Nur Bozar ve Tuğçe Ergişi elendi gözler 29 Kasım eleme gecesinde Ayşegül Doğan ile Özlem Özden'e döndü. Bu Tarz Benim'in agresif iki yarışmacısı bu hafta koruma altına alınmadı. Haliyle Bu Tarz Benim eleme gecesinde büyük bir sürpriz yaşanabilir.
BU TARZ BENİM KİM ELENDİ
Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu hafta koruma altına alınan isimler ikizler Aycan ve Nurcan kardeşler ile Ayşenur Balcı oldu. Taç takan ikizler ve Ayşenur Balcı eleme gecesine rahat bir şekilde gidiyor.

Peki kim elenir?

ÖZLEM ÖZDEN Mİ AYŞEGÜL DOĞAN MI?

Bu Tarz Benim'de hemen her programda yaptıkları kavgalarla artık kabak tadı vermeye başlayan Özlem Özden ya da Özlem Özden bu hafta elenebilir. Tarzları da olmayan yarışmacılar şimdiye kadar rating getiren kavgaları sayesinde Bu Tarz Benim'de kalmayı başardılar. Ancak son haftalara girilirken kavgaları da iş yapmaz oldu. Haliyle bugüne kadar yapımcılar sayesinde ayakta kaldılarsa da artık bundan sonra işleri zor.

bu-tarz-benim-özlem-özden-ve-ayşegül-doğan-eleme.jpgBu Tarz Benim'in en tarz giyinen isimleri Aycan ve Nurcan kardeşler ile Ayşenur Balcı'nın koruma altına alınması da sürprize işaret olarak yorumlandı. Özlem Özden veya Ayşegül Doğan 29 Kasım eleme gecesi şok yaşayabilir.

bu-tarz-benim-29-kasim-eleme-gecesi.20141128205439.jpgBu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesi büyük bir sürprize gebe...

ELEME LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Bu Tarz Benim'in 29 Kasım eleme gecesinde koruma altına alınmayan 4 isim bulunuyor. Haliyle bu 4 isimden biri gidecek. İşte o isimler;

-Gizem Güler

-Ezgi Baylar

-Özlem Özden

-Ayşegül Doğan




BANU ALKAN VE KEMAL DOĞULU ŞOVU

Bu Tarz Benim eleme gecesinde Banu Alkan ile Kemal Doğulu'nun 'aşk' dolu pozları da hayli konuşulacak. Şarkıcılık denemeleri yapan Kemal Doğulu eleme gecesinde Banu Alkan ile "Neremi, Neremi" şarkısıyla düet yapacak.

bu-tarz-benim-banu-alkan.20141128202930.jpg
Bu Tarz Benim eleme gecesinde Kemal Doğulu ile Banu Alkan düet yaptı

AYŞEGÜL DOĞAN VE ÖZLEM ÖZDEN YİNE KAVGA ETTİ

28 Kasım gecesi yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Özden Özden klasik kavgalarından birini yaptı.

özlem-özden-bu-tarz-benim.20141128205757.jpgBu Tarz Benim eleme gecesinde Özlem Özden ve Ayşegül Doğan elenecek isimler arasında

"Gizem'e söylediğini düşman söylemez" diyerek tartışmaya giren Özlem Özden, Ayşegül teyze diyerek rakibinin damarına bastı. Ayşegül Doğan ise Gizem Güler ile Özlem Özden arasında ittifak olduğunu öne sürdü. Özlem Özden ise rakibinin damarına daha da basarak "Dokunduğun 30 gün yaşamıyor' dedi.



BÜTÜN KAVGALARDA AYŞEGÜL VAR!

Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan son haftalarda sergilediği agresiflik dozajı ile Özlem Özden'i solladı. 28 Kasım gecesinde üç ayrı kavgaya imza atan Ayşegül Doğan ikinci kapışmasını Ayşenur Balcı ile yaşadı.

ayşenur-balci-bu-tarz-benim.20141128205735.jpgAyşegül Doğan Bu Tarz Benim'de Ayşenur Balcı ile de kavga etti.

Hazır cevaplılığının yerini agresiflik alan Ayşegül Doğan, bu tutumuyla eleme gecesinde ismi belki de en çok söylenecek isim olabilir.



ÖZLEM ÖZDEN'İN KABAK TADI VEREN KAVGALARI

Ayşegül Doğan Bu Tarz Benim'de son kavgasını yine Özlem Özden ile yaptı. Özlem Özden de agresif tutumu ile Bu Tarz Benim yarışmasında ismi elenecekler arasında yer alıyor.

bu-tarz-benim-özlem-özden-elendi-mi-.jpgŞimdiye kadar bir kaç kez elenmenin eşiğine gelen Özlem Özden, artık kabak tadı veren kavgaları ile yarışmaya veda ederse izleyenler bayram edecek.


GİZEM GÜLER'DEN NUMARADAN KAVGA


Bu Tarz Benim'in yarışmacıları arasında ismi giderek öne çıkmaya başlayan Gizem Güler, Özlem Özden taklidi ile jüriyi güldürdü. Numaradan kavga eden ikili o kadar inandırıcıydı ki fırsat bu fırsat deyip birbirleri hakkındaki tüm kötü düşünceleri de ortaya döktüler.