BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  SPOR

Bu formayı şerefle giyerim

Mehmet Topuz transferinde kafalar iyice karıştı. 1 ay öncesine kadar menajerliğini yapan Bozkurt'tan şok açıklamalar geldi.

Abone ol

Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz’un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.

BU FORMAYI ŞEREFLE GİYERİM

Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, "Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a benim yanımda ’Bu formayı şerefle giyerim’ dedi. Ben şahidim" diye konuştu.

TAKIM TUTMA TAKINTISI YOKTUR

Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, "İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz’un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu’da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler’de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır" dedi.

BANA SÖZ VERMİŞTİ

Bozkurt, yaklaşık 1 ay önce aralarındaki sözleşmeyi feshetmelerinin bir anlaşmazlıktan kaynaklanmadığını dile getirerek, "Mehmet Topuz başka bir menajer ile anlaşmayacağı konusunda bana söz verdi. Aramızdaki dostluğa inanarak, güvenerek ben de sözleşmeyi feshettim" ifadelerini kullandı.