BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.396,50
HABER /  SPOR

Mehmet Topuzu yakacak sözler

Mehmet Topuz 'hasta Beşiktaşlıyım' diye tutturdu. Ama madalyonun arka yüzünde ise başka söylentiler dolaşıyor.

Abone ol

Mehmet Topuz'un Beşiktaş aşkı yalan mı? Topuz'un bir dönem Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Gökşen'e doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylediği iddia edildi.

Söylentiler bununla sınırlı değil. Son olayda kendisini transfer edeceklerini söyleyen Yıldırım'a Topuz'un Fenerbahçe'den başka takımla görüşmeyeceğini söylediği belirtiliyor.

Transferi yılan hikayesine dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda Galatasaray’ın eski yöneticisi Fatih Gökşen dün ilginç bir açıklamada bulundu.

Gökşen, Fenerbahçe’yi “Ben doğuştan Beşiktaşlıyım. Ailem de öyle. O yüzden 50 milyon dolar da verseler sarı-lacivertli formayı giymem” diyen yıldız futbolcu için “Benim bildiğim Mehmet Topuz doğuştan Galatasaylı” iddiasında bulundu.

Radyospor’da yayınlanan “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Fatih Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz ile ilgili, şunları söyledi:

“2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet’i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet’in açıklamaları. Mehmet, o gün bize doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benim de bildiğim doğuştan Galatasaraylı.”

Yıldırım'dan şok Topuz açıklaması

[PAGE]

Bir ay önce başka konuştu

Fanatik gazetesinin haberine göre: "Beşiktaş'ın el sıkıştığı, Fenerbahçe'nin ise Kayserispor'dan bonservisini aldığı Mehmet Topuz'da somut bir gelişme olmazken Aziz Yıldırım, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Gelişmeleri şaşkınlıkla izliyorum” diyen Başkan ‘Biz yaklaşık bir ay önce Mehmet’le görüştük. Kendisine önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz dedik. O da bize Fenerbahçe’den başka takımla görüşmeyeceğini söyledi. İşin ilginç yanı ise doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söyleyen bu  çocuk, daha bir ay önce bana da Fenerbahçeli olduğunu ifade etti” dedi.

Yıldırım şöyle devam etti: “Sonuçta biz Kayserispor yönetimi ile el sıkıştık ve bu futbolcunun bonservisini aldık. Bundan sonra konuyu Futbol Federasyonu çözsün" 

Bir bomba da eski menajerinden

[PAGE]

"Bu formayı şerefle giyerim" demişti

Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, "Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a benim yanımda ’Bu formayı şerefle giyerim’ dedi. Ben şahidim" diye konuştu.

Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, "İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz’un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu’da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler’de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır" dedi.