BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.401,09
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda korkunç trafik kazası

Avcılar'da dehşet verci bir trafik kazası yaşandı. Karşı şeride geçen otomobil kamyonun altında metrelerce süüklendi.

Abone ol

Avcılar TEM otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yavaşlatılan trafikte bir kaza daha meydana geldi. Bu olayda ölen olmazken 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza TEM otoyolu Yarımburgaz Mevkii'nde meydana geldi. Edirne yönüne seyreden 34 CAU 75 plakalı araç bir anda, yapılan çalışma nedeniyle yola konulan dubaları aşarak karşı şeride geçti. İçinde 5 kişinin bulunduğu otomobil İstanbul istikametine giden 34 CNF 61 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

KAMYON ALTINA ALDIĞI ARACI 50 METRE SÜRÜKLEDİ

Kamyon, altına aldığı aracı yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra durabildi. Feci kazada otomobil içerisindeki 5 kişi can verdi. Paramparça olan aracın içerisinde sıkışan cesetler itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmasının ardından çıkarıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu'nda trafik uzun süre kilitlendi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

SEYİR HALİNDEKİ SÜRÜCÜLER KAZAYA BAKINCA

[PAGE]

Kaza nedeniyle yavaşlatılan trafikte bir kaza daha meydana geldi. Bu olayda ölen olmazken 8 kişi yaralandı.

Cesetler kaldırılırken, trafiği rahatlatmak için çalışma yapılan yol, kontrollü olarak trafiğe açıldı. Bu sırada yavaşlatılan trafikte 5 aracın karıştığı bir kaza daha meydana geldi.

Bu kazada da 8 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Otoyolu savaş alanına çeviren kazaların ardından araçların kaldırılması çalışmaları devam ediyor.

ÖLENLERİN İSİMLERİ

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Ateş ile birlikte eşi Habibe Ateş (39) çocukları Zehra Ateş (18), Kübra Ateş (16) ve Furkan Ateş (11) hayatını kaybetti

OTOMOBİL PARAMPARÇA OLDU

[PAGE]

  

[PAGE] [PAGE]