BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.399,75
HABER /  GÜNCEL

Saplanan bariyer ambulansa sığmadı

Ankara'da feci bir trafik kazası. Bariyer otomobile kurşun gibi saplandı. Sürücü korkunç şekilde can verdi.

Abone ol

Ankara'da kazada bacağına saplanan bariyerle ambulansa sığmayan yaralı, bariyerin bir kısmı kesildikten sonra hastaneye kaldırılabildi. Kazaya karışan aracın sürücüsü ise ön camdan giren bariyerlerin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kızılay Mithatpaşa Caddesi üzerindeki Mithatpaşa Köprüsü'nden Sıhhıye yönüne giden 06 BK 4821 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle bariyerlere girdi.

Kafasına çarpan bariyerin etkisiyle yaşamını yitiren ve ismi henüz tespit edilemeyen sürücü, itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarıldı. Araca saplanan bariyerin sürücünün oturduğu koltuğun başlığının ortasından çıktığı görüldü.

Araçta bulunan adının Engin olduğu belirtilen bir genç ise bacağına bariyerin saplanması ile ağır yaralandı. 112 ekibinin çalışması sırasında yaralı acı çığlıklar attı. Yaralı, uzun uğraşlar sonucunda bacağına saplanan bariyer kesilerek sıkıştığı yerden çıkarıldı. Hastaneye götürülmek üzere bacağındaki bariyerle ambulansın yanına getirilen yaralı, bariyerin uzunluğu nedeniyle ambulansa alınamadı. İtfaiye ekipleri bariyerin bir kısmını da ambulansın yanında keserek yaralının ambulansa konulması sağladı.

Korkunç görüntüler sonraki sayfada

[PAGE] [PAGE]