BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Bu çocuk yılda 1 milyon dolar kazanıyor

Henüz 8 yaşındayken neler yaptığınızı bir düşünün… Muhtemelen siz de ya evinizde ya da dışarıda arkadaşlarınızla oyun oynuyorsunuzdur.

Abone ol

Birazdan tanışacağınız Evan’da 8 yaşında ancak onu yaşıtlarından ayırın bir özelliği var!

Evan’ı yaşıtlarından ve yaşından çok daha büyük kişilerden ayıran özelliği ne üstün zekalı olması ne de bir yeteneğinin olması. Evan’ı yaşıtlarından ayıran özelliği yıllık kazancının 1 milyon dolar olması! Evet yanlış okumadınız o henüz 8 yaşında ancak yılda 1 milyon dolar kazanıyor.

Evan bu kazancını aslında normal çocukların yaptığı şeylerden çokta farklı bir şey yaparak kazanmıyor. Evan her çocuk gibi oyuncakları ile oynamayı ve internet ile haşır neşir olmayı seviyor. 

ice.20140919113520.jpg

Evan
’ı diğer çocuklardan ayıran özellik ise bu iki alanı birleştirerek kendisine bir YouTube kanalı kurması ve adına EvanTubeHD demesi.

Oynadığı oyunları babasının yardımıyla izleyicileriyle buluşturan Evan, oyunlar hakkındaki izlenimlerini takipçileriyle paylaşıyor.

Şuan 800 bin civarında takipçisi bulunan Evan YouTube üzerinde fenomen olmasıyla markalardan videolarına reklam almaya başlayarak yılda 1 milyon dolar civarında kazanç elde etmeye başladı.

Evan’ın yılda 1 milyon dolardan fazla kazanç sağladı o kanalın tanıtım videosunu izlemek ve Evan’ın kanal için hazırladığı fotoğraflara göz atmak için