BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
HABER /  GÜNCEL

Böyle olur ağaların düğünü!

Şanlıurfalı Karakeçili Aşireti'nden Dilek Ayyıldız ile Şeddat Aşireti üyesi İbrahim Kırmızı evlendi. Dolarlar havada uçuştu.

Abone ol

Bin 200 davetlinin katıldığı düğünde geline 40 kilo altın ve on binlerce dolarlık pırlanta takıldı, 70 bin dolar havaya saçıldı.

İstanbul'dan dün gece yapılan bir düğünde binlerce dolar havaya saçıldı, geline 40 kilo altın ve binlerce dolarlık pırlanta set takıldı. Beylikdüzü'nde bulunan Kaya Ramada Oteli'nde üç aşiret üyelerini biraraya getiren düğünde 30 bin kişilik Karakeçili Aşireti'nden Dilek Ayyıldız ile 45 bin kişilik Şeddat Aşireti'nden İbrahim Kırmızı evlendiler. 20 yaşındaki gelin Dilek Ayyıldız halen İstanbul Üniversitesi'nde okuyor, damadın Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Bölümü'nü bitirdiği ve inşaat işiyle uğraştığı öğrenildi.

DAVETLİLER TAKIDA YARIŞTILAR
Adeta gövde gösterisi şeklinde geçen ve bin 200 davetlinin takı takmak için yarıştığı düğünde, geline 40 kilodan fazla altın takıldı. Memithan Aşireti'nin başı İmam Altun geline 15 bin dolarlık takı takarken, damadın kirvesi olan oğlu Kenan Altun'da geline 10 bin dolarlık pırlanta set hediye etti. Altın ve pırlantadan kolu ve boynu dolan gelin Dilek Ayyıldız'ın takıları sürekli boşaltılarak bir torbaya koyuldu.

BİNLERCE DOLAR HAVADA UÇTU
İsmail Hazar, Güler Işık ve Bayhan ile birlikte Şanlıurfa Saz Ekibi'nin sahneye çıktığı gecede Memithan Aşireti Lideri İmam Altun'un oğlu damadın kirvesi Kenan Altun, damat ve gelin ile sanatçıların başına binlerce dolar attılar. Düğünde havaya 70 bin doların atıldığı öğrenildi. Düğünde para saçanlar arasında en önde yer alan Kirve Kenan Altun, petrol, iplik ve tekstil sektöründe tam 15 şirketin yanısıra, Beşler Sucukları'nın da sahibi.

Haber: Mevlüt Yüksel
Kaynak: