BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,78
ALTIN 2.409,24
HABER /  DÜNYA

Boy kompleksine böyle çare buldu

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy 'boy kompleksi'ne öyle bir çare buldu ki... İşte onun boyunun daha uzun görünmesinin nedeni

Abone ol

Boy kompleksi tavan yapan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin 9 cm, İtalya Başbakanı Berlusconi'nin 7 cm'lik topuklu ayakkabıları objektiflere takıldı.

İmajlarına verdikleri önemle bilinen İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ve Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin 'boy kompleksi' zirve noktasına ulaştı. Afrika'dan Avrupa'ya göçmen akını konusunda anlaşmazlık yaşayan iki lider Roma'da bir araya gelirken, boy konusunda birbirleriyle aynı düşündükleri ortaya çıktı.

1.65'LİK SARKOZY, 1.74 OLDU
Özellikle eski manken olan Carla Bruni'yle evlendikten sonra topuklu ayakkabılarını hiç çıkarmayan, hatta zaman zaman parmak uçlarında yürüyen Sarkozy, yine topuklu ayakkabıdan vazgeçmedi. İki liderin yan yana çekilen fotoğrafları, 1.65 boyundaki Sarkozy'nin 1.71 boyundaki Berlusconi'yle aynı boyda görünmek için daha yüksek topuklu ayakkabılar giydiğini ortaya koydu.

CARLA'NIN RiCASI
SARKOZY'nin eşi Carla Bruni, 2 yıl önce boy uzatan ayakkabı konusunda net konuştu... Bruni, "Maalesef bu ayakkabılar hoş görünmese de boy farkını kapatıyor. Yanımda kısa boylu erkek kabus gibi" dedi. İşte bu sözler Sarkozy'nin boyunu 9 cm uzattı. Fransız bir ayakkabı firması, Sarkozy için özel topuklu ayakkabılar üretti ve Champs-Elysees'e Sarayı'na gönderdi.