BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 11.bölüm fragmanı yeni bölüm neler olacak?

Bizim Hikaye 11.yeni bölüm fragmanı neler olacak? 30 Kasım 2017 perşembe günü ekrana gelecek Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye yayınlanan son bölüm özet 11.bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye 11.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Yayınlanan 10.son bölüm ile ekrana gelecek olan Bizim Hikaye yeni bölüm neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de yine nefesler tutulacak. Shameless'ın Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye'de Filiz, Barış ile ilgili tüm gerçekleri öğreniyor. Barış'ın sırlarının ifşa olması ise Filiz ile aşklarını nasıl etkileyecek merak konusu olacak.

BİZİM HİKAYE 11.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bizim Hikaye 11.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Fakat Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İKİ YENİ OYUNCU KATILDI

Bizim Hikaye'ye iki yeni oyuncu katıldı. Hem Barış'ın hem de Filiz'in annesi Bizim Hikaye'de yer aldı. 

DİZİ REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

Bizim Hikaye reytinglerde iyi sonuçlar elde ediyor. Hem güldüren hem de ağlatan dizi Bizim Hikaye başlarda eleştirilse de izleyiciler tarafından beğenilmiş durumda. Özellikle oyuncuların başarılı performansı göz önüne çıkıyor.