BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Kapıcı 10 yaşındaki çocuğa tecavüz etti ayrıntılar mide kaldırmaz

ANTALYA’da apartmanın kapıcısı, küçük kıza cinsel istismarda bulundu. İsyan eden anne Funda Yurtören, Ayşe Arman'a konuştu.

Abone ol

Antalya'da iğrenç bir olay yaşandı. Apartman kapıcısı 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti.

TUTUKSUZ YARGILANIYORDU
Adli Tıp “Çok net fiili livata var” diyor. Psikiyatrist raporları da var. Mahkeme, 90 yıl ceza istenen kapıcının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

DÜN TUTUKLANDI
Çaresiz anne, derdini anlatabilmek için geçtiğimiz günlerde Serap Ezgü’nün programına çıktı. Ezgü’nün yayını sayesinde, sapık kapıcı dün tutuklandı. Korkunç olayı köşesine taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman talihsiz annenin açıklamalarına yer verdi.

Kızı derste tuhaf hareketlerde bulununca, durumdan şüphelenen öğretmenin kendisini aramasıyla gerçeği öğrendiğini söyleyen anne Yurtören konuşmasına böyle devam etti:

"Asla! Böyle sapıkça bir şey nasıl gelebilir? Kimin gelir? Arabadayız, oyun oynuyor, “Şu bina da geçsin söyleyeceğim, iki bina sonra söyleyeceğim!” Eve 200 metre falan kala dedi ki, “Anne, kapıcı bana kötü bir şey yaptı! Canım çok acıdı!” dedi ve ağlamaya başladı. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Aklım başımdan gitti. Dumura uğradım. Sonra anlatmaya başladı, o alçak adam, bu el kadar çocuğa, “Sen benim küçük karım olur musun?” demiş ve zorla türlü türlü rezillikler yapmış. Eve geldim onu hemen banyoya soktum ve çocuğumun bedenini gördüm ve o anda bittim, mosmordu. Son iki aydır sistematik olarak yaşıyormuş bu tacizleri, en son bir hafta önce de sapık adam kötü emeline ulaşmış. Sonra süreç başladı. Karakol, Adli Tıp, raporlar alındı, mahkemeye başvurduk.

Ayşe Arman'ın yazısının tamamı