BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  MEDYA

Beyaz-Candan şarkı düellosu nasıl başladı?

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a konuk olan Candan Erçetin'in bir parçasına espirili klip çekti. Beyaz'a Candan Erçetin'den cevap gelmesiyle şarkı düellosu başlamış oldu.

Abone ol

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a konuk olan Candan Erçetin'in 'GİT' isimli parçasına espirili klip çeken Beyaz'a hiç beklemediği bir şekilde Candan Erçetin'den cevap gelmesiyle şarkı düellosu başladı.

Her konuğunun bir klibine sızarak şarkısını espirili bir hale getiren Beyaz, bu sefer Candan Erçetin'in  'GİT'  klibine böyle sızdı:

Candan Erçetin, kendi şarkısının kullanılmasına espirili bir şekilde kızarak Kanal D binasını böyle bastı:

Mekanın basılmasından ve haciz durumundan hiç memnun olmayan Beyaz, ağır abi tavrıyla arkasına tribünü alarak Candan Erçetin'i böyle uyardı:

Tribün olayından hiç hoşlanmayan Candan Erçetin, arkasına Saba Tümer, Esra Erol, Gupse Özay, Derya Şensoy ve Demet Akbağ'ı alarak 'Kadın Dayanışma' olarak bu cevabı verdi:

Kadın Dayanışmasının çok ağır bir cevap olduğunu kabul eden Beyaz '5 kanka doluşturdu bir Kartal'a ve (Hayko Cepkin, Nuri Alço, Ümit Besen, Mustafa Altındağ, Emre Karayel, Mansur Ark ve Ali İhsan Varol'u) da alarak 'Erkek Dayanışmalı' cevap verdi:

Şimdi sıra Candan Erçetin'de.. Fakat halk, Candan Erçetin'in tarafını seçti. Dün ortaya çıkan yeni klip halkın yanıtı oldu izleyenlerden tam not alan klipte halk 'Beyaz-Candan Barışsın' çağrısında bulundu. İşte o klip:

Eğer, 'Erkek Dayanışması'na Candan Erçetin'den cevap gelirse bu düello daha uzun zaman gündemden düşmeyecek demektir.