BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayrampaşa'da muhtarlara laptop

Akıllı Kent Hizmet Servisi ile vatandaşa hizmet götüren Bayrampaşa Belediyesi bilişim teknolojileri konusunda çalışmalarını sürdürüyor...

Abone ol

Bayrampaşalı vatandaşların ilçenin her yerinde bilgiye çabuk ulaşabilmesi, hizmeti hızlı bir şekilde alabilmesi için Bayrampaşa Belediyesi mahalle muhtarlarına laptop hediye ediyor.

Mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırması, muhtarların bilgiye daha rahat ve güncel şartlarla ulaşabilmesi, ilçede hayat standartlarının yükseltilebilmesi amacıyla dağıtılacak bilgisayarlar, piyasada mevcut olan en yüksek özelliklere sahip.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Bürge; “Kalkınmanın en önemli ayağı yerel yönetimlerdir. Sürdürülebilir bir hayatı desteklemek, insana değer katan faaliyetleri geliştirmek ve yaşam kalitesini iyileştirmek tüm yerel yönetimlerin asli görevidir. Yerel yönetimlerin iş yapabilme kapasitelerinin ve kalitelerinin artırılması; çağdaş teknik, yöntem ve yaklaşımlar ile bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımının yaygınlaştırılmasıyla mümkündür. Hizmetin yaygınlaştırılması ve toplumsal farkındalığın artırılmasında da iletişim araçları çok önemlidir. Biz Bayrampaşa Belediyesi olarak Akıllı Kent Hizmet Servisiyle tüm belediye hizmetlerini bilişim teknolojilerini kullanarak vatandaşın ayağına getirdik. Bu hizmetin devamı Muhtarlıklar olduğundan, muhtarlarımızın da bilgisayar imkânlarını artırarak hizmet kalitesini, bilgiye ulaşma hızını arttıracağız. Bu amaçla dağıtacağımız laptop bilgisayarların şimdiden mahalle muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

27 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 13.00 de Bayrampaşa Belediyesi Tuna Sosyal Tesisleri’nde yapılacak törenle bilgisayarlar mahalle muhtarlarına dağıtılacak.