BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Baykaldan gövde gösterisi

Deniz Baykal "şimdi CHP zamanı" dedi. Adaylar basına tanıtıldı.

Abone ol

CHP'nin milletvekili adaylarının tanıtımı için parti genel merkezinde bir toplantı düzenlendi.

Milletvekili adaylarına toplantının yapıldığı konferans salonuna girerken altı oklu CHP flamasının yanı sıra Türk Bayrağı da dağıtıldı. ''CHP'ye iltihak'' kararı alan HÜRPARTİ'nin Genel Başkanı Yaşar Okuyan ile bir süre önce CHP'ye katılan İlhan Kesici ve Lütfullah Kayalar ilk sırada parti yöneticilerinin yanında, ikinci sırada da DSP'den gelen milletvekili adayları yer aldı. Baykal'ın salona girişi sırasında 10. Yıl Marşı çalındı, CHP'nin bu seçimler için hazırlattırdığı ''Şimdi CHP Zamanı'' da program öncesinde sık sık dinletildi.

Sahnedeki Baykal afişinin üzerine lazerle Türkiye haritası, Atatürk fotoğrafı, CHP'nın simgesi altı ok yansıtıldı. Baykal'ın konuşması öncesinde verilen mini konserde ilk olarak sahneye Ferhat Göçer çıktı. Şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın sunuculuk yaptığı programda konserini tamamlayan Göçer, daha sonra sahneye çıkan Ayten Alpman'a ''Memleketim'' şarkısında, Onur Akın, Umut Akyürek, Faruk Demir ve Oktay Ertuğrul ile birlikte eşlik etti.

Ardından sahneye davet edilen Baykal da sanatçılarla birlikte 10. Yıl Marşı'nı söyledi. Salonda bulananlar da ellerindeki bayrak ve flamaları sallayarak eşlik ettiler. Baykal'ın konuşmasından önce sanatçılar Onur Akın, Umut Akyürek ve eski DSP milletvekili olan Faruk Demir orkestra olmadan birer şarkı seslendirdiler.