BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan işçileri sevindirdi

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Ramazan ayı öncesi işçisinin yüzünü güldürdü.

Abone ol

Mali Hizmetler Müdürlüğü, belediye işçilerinin önceki dönemden biriken sosyal alacaklarına karşılık 271.207,23 TL ödeme yaptı. 362 işçinin hesaplarına ortalama 800 ile 1000 TL arasında para yatırıldı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, göreve geldikten sonra, belirli dönemlerde işçilerin daha önceden biriken sosyal haklarına karşılık olan alacaklarını ödemeye devam ettiklerini söyledi.

Bugüne kadar işçilere alacaklarına karşılık toplam 1.452.955,46TL ödeme yaptıklarını vurgulayan Kara, "Osmaniye’mizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmayı ise çalışanlarımızla birlikte yapıyoruz. Belediyemizde işçi olarak çalışan kardeşlerimizin önceki dönemlerden biriken sosyal hak alacakları bulunuyor. Göreve gelirken bu ödemeleri yapacağımızı söylemiştik. Ancak her şey birden olmuyor. Belirli zaman aralıklarıyla bu ödemeleri yapıyoruz. Aynı zamanda ise işçilerimizin aylıklarını da günü geçirmeden ödüyoruz. Ramazan ayı gibi önemli bir aya girmeden önce çalışanlarımızın maddi olarak bir nebzede olsa sıkıntılarını gidermek isteyerek bu ödemeyi yaptık. İnşallah güzel bir Ramazan ayı geçirirler" dedi.