BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Başbakan O Ses Türkiye'de şarkı söyler mi?

Radikal yazarı Cüneyt Özdemir e Rusya lideri Putin'in O Ses adlı şarkı yarışmasına katıldığı fake videodan yola çıktığı yazısında ilginç bir hayalini paylaştı...

Abone ol

GAZETECİLER.COM
İnternette dolaşıma giren ve Rusya lideri Putin'in O Ses adlı şarkı yarışmasına katıldığı fake video Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in de dikkatini çekti. Putin'in bir yardım etkinlğinde sahne alarak şarkı söylediği gecenin görüntülerinin montajlanmasıyla hazırlanan video tık rekorları kırarken Cüneyt Özdemir'in aklına ise Başbakan Erdoğan'ı getirmiş.

ERDOĞAN O SES'TE BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA'YI SÖYLERSE...

Özdemir, "Başbakan O Ses Türkyie'ye konuk olsa" başlıklı yazısında Erdoğan ile toplum arasında giderek açılan bir uçurum olduğunu söyledi. "Bugün Türkiye ve Rusya gibi ülkelerde Başbakan’a ulaşmak ne yazık ki dünyanın en zor işi." diyen Radikal yazarı benzer bir durumun Abdullah Gül için de geçerli olduğunu yazdı.

İşte Özdemir'in yazısındaki ilgili bölüm:

Gelin görün ki ‘vatandaş’ yöneticilerin etrafını doldurunca ‘halka’ ne yazık ki yer kalmıyor!
Dün Yeni Şafak gazetesinde Osman Özsoy da bu duruma dikkat çeken bir yazı yazdı. Bakanların yanındaki koltuğu kapmak için işgüzar bürokratlardan açgözlü işadamlarına kadar verilen mücadelenin sefaletini pek bir güzel anlattı.
Anlayacağınız halkın seçtiklerinin halktan koptuğu bir tuhaf devlet adamlığı portresi ile karşı karşıyayız.
Başbakan Erdoğan’ın gönülden sevdiğini bildiğimiz Acun’un ‘O Ses Türkiye’ programına katılıp ‘Beraber Büyüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısını söyleyip, Hadise ya da Ebru Gündeş’in arkasını döndüğünde şok geçirmesi büyük bir fantezi olabilir ama böyle bir şeyin asla olmayacağını bilmemiz de bize bambaşka bir şeyin ipucunu vermiyor mu?
Tıpkı bir dünya lideri olan Obama’yı komedi programında kendisiyle dalga geçerken gördüğümüzde şaşırmayıp bir başka dünya lideri olan Putin’i ‘O Ses Rusya’da şarkı söylerken görünce şaşırmamızın başka bir nedeni olması gibi...

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN TÜM YAZILARI

İşte Putin'in O Ses'e katıldığı o video: