BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bahoz Erdal Gülen Cemaatine kin kustu!

PKK'nın Suriye sorumlularından Bahoz Erdal'dan Gülen cemaatine ve Emniyete inanılmaz çirkin sözler.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Terör örgütü PKK'nın şahin kanadından olarak nitelendirilen ve örgütün Suriye kanadında yer alan "Bahoz Erdal" kod adlı "Fehman Hüseyin" Gülen cemaatine akıl almaz suçlamalar yöneltti.

Cemaatin Kürt çocukları ağına düşürerek ajanlaştırdığını iddia eden Bahoz “Gülen dershanelerinde Kürt çocuklarını devşiriyorlar. Kürt çocuklarını tarihlerinden, kimliklerinden koparma, Kürtlüğü öldürme gibi uzun vadeli hedefleri var” sözlerini sarfetti.

Bahoz, aileleri çocuklarını Gülen'den koruma çağırısında bulunarak daha da ileri gitti. Gülen hareketinin çocukları önce ağına düşürdüklerini savunarak kendilerine karşı ajanlaştırıldığını iddia etti.

CEMAAT, EMNİYET VE YATILI OKULLAR PKK'YA KARŞI 

Gülen cemaatinin tek başına olmadığını öne sürerek Emniyet ve yatılı okulların da işbirliği içerisinde kendilerine karşı savaşılmasından PKK'nın zor duruma düştüğünü itiraf etti.

Cemaat için nefret içerikli ifadeler kullanan Bahoz, çirkin suçlamalarına devam ederek amacın Kürt halkının asimile edilmesinin olduğunu iddia etti.

ÖĞRENCİLER AJAN YAPILIYOR İDDİASI
 
Bahoz'un Gülen cemaatine bağlı dershanelerin öğrencileri yetiştirerek devlet adamı, polis olmalarını sağlamasından duyduğu hazımsızlığı şu sözlerle söyledi "Bir diğer husus da dershaneler yoluyla Kürt gençlerini asimile ediyorlar. Özellikle Fethullah Gülen’in Güneydoğu’daki dershaneleri bunu amaçlıyor. Din ve iyi bir okul okuma adı altında Kürt insanını kendi toplumsal değerlerinden, Kürtlüklerinden koparıyorlar. Orada insanlarımızı polis yapıyor, devlet adamı haline getiriyor ve ajanlaştırıyorlar. Kötü işlere bulaştırıyorlar. Çocukları kendi özünden çıkarıp, deyim yerindeyse ‘devşiriyorlar’ ve böylece kendi karşıtları haline getiriliyorlar" 

Bahoz, cemaatin ve Emniyet'in özellikle kız öğrencileri hedef seçerek çeşitli çirkin yollarla kandırdığını söyledi. 

Asimilasyona tabi tutuldukları iddiasını yenileyen Bahoz Kürt aileleri çocuklarını bu okullarda okutmama çağrısında bulundu.