BIST 9.895
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.433,07
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin Meral Akşener planı

Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde referandum kampanyasında MHP'nin Meral Akşener kozunu kullanacağını yazdı.

Abone ol

Referandum sürecinin en sancılı geçeceği parti MHP, önümüzdeki hafta Konya’da yapacağı toplantı ile startı veriyor.

Gözlerin çevrildiği MHP’de kampanya sürecin ilişkin ipuçlarını Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında aktardı. MHP'deki son gelişmeleri duyuran Selvi, "hayır" platformu kuran Meral Akşener'i, Bahçeli'nin FETÖ darbe girişimiyle vuracağını yazdı. İşte o yazının ilgili bölümü:

MERAL AKŞENER-FETÖ BAĞLANTISI

"Meral Akşener’i bu kez 15 Temmuz darbe girişiminden vuracaklar. Olağanüstü Kongre sürecinde Akşener ile FETÖ bağlantısını ön plana çıkaran Bahçeli’nin bu kez Akşener’i FETÖ’cü darbe üzerinden vuracağı haberleri geliyor kulağıma.

BAHÇELİ KOLTUK MERAKLISI DEĞİL

Bakalım Bahçeli’nin heybesinde neler var? Bu süreçte en çok saldırıya maruz kalan lider Bahçeli oldu. MHP, CHP ile çatı aday çıkarınca sorun yok. AK Parti’nin koalisyon teklifini reddedince sorun yok. Ama AK Parti ile birlikte Anayasa değişikliği yapınca tu kaka ilan ediliyor.

Devlet Bahçeli, 18 Nisan 1999 seçimlerinden sonra Fazilet Partisi ile DYP’nin başbakanlık teklifini elinin tersiyle itti. 7 Haziran’dan sonra Kılıçdaroğlu’nun başbakanlık teklifini kabul etmedi. AK Parti’nin koalisyon önerisini geri çevirdi. O nedenle koltuk merakı yüzünden bu işi yaptı demek, Bahçeli’ye uymaz."

Bu da Meral Akşener'in referandum sonucu tahmini

Meral Akşener hayır platformu kurdu işte katılan isimler!