BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli söyledi Havuç raydan çıktı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eleştirisi üzerine Birol Güven ve ekibi harekete geçti... Çocuklar Duymasın'a öyle bir sahne eklediler ki...

Abone ol
GAZETECİLER.COM - Devlet Bahçeli'nin "Çocuklar Duymasın artık eğitmiyor. Furkan reyting uğruna raydan çıktı" eleştirisinin ardından dizinin senaristi Birol Güven bu sözü replik olarak kullanacaklarını söylemişti. Güven sözünü tuttu, çok kısa bir süre içinde dizinin içine bu sözleri ekledi.

REYTİNG UĞRUNA HAVUÇ GİTTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, önceki gün Osmaniye'de yaptığı konuşmada 'İki çocuğun aile içerisindeki yaşantılarını düzenleyen çok eğitici unsurlar vardı. Şimdi mesela bizde 'Çocuklar Duymasın' var. Gayet güzel eğitiyordu. Havuç eğitile eğitile büyüdü. Fakat şimdi raydan çıktı. Reyting uğruna Havuç gitti" demişti.

HAVUÇ: "BEN OYUNCUYUM"

"Ben oyuncuyum, senaryoda ne yazıyorsa onu oynuyorum" diyen Furkan Kızılay, günümüz gençliğine baktığımız zaman Havuç çok raydan çıkmış bir karakter değil" yorumunu yaptı.

BİROL GÜVEN: "TESPİT DOĞRU"

Senarist Birol Güven ise "Tespit doğru, Havuç eski Havuç değil. 7 yıl öncesine göre farklı bir karakter. Belli bir bakış açısına göre raydan çıktı. Sayın Bahçeli'inin tespiti bu anlamda doğru. Zaten Havuç'un babası da Havuç'un raydan çıktığını düşünüyor. Biz diziyi tekrar yaparken bu çatışmayı, Baba-oğul çatışmasını, anlatmaya çalışıyoruz. Ben gençlik böyle yaşıyor diye bakıyorum." şeklinde konuştu.

"RAYDAN ÇIKTI"YI REPLİK OLARAK KULLANACAĞIM

Diziyi takip ettiği için Bahçeli'ye teşekkür eden
Güven NTV'de Can Dündar'a Havuç karakterini canlandıran Furkan Kızılay ile birlikte katılarak "Bahçeli'nin diziyi takip ettiğini biliyorum.. Müsadesiyle bu 'raydan çıktı' sözünü dizide replik yapacağım" demişti..

DEDİĞİNİ YAPTI TAŞFIRIN ERKEĞİ'NE SÖYLETTİ

Güven dediğini yaptı ve dizinin dünkü bölümünde Taşfırın Erkeği Haluk, oğlu Havuç'u bu sözlerle eleştirdi. İşte o sahne: