BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aziz Kocaoğlu'nun karnesi zayıf

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, Aziz Kocaoğlu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı..

Abone ol

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, genel ve yerel yönetimin İzmir'e bir faydasının olmadığını savunarak, "Kamuoyu yoklamalarıyla bizi görmezden gelenler iyi duysun; MHP 30 Mart'ta İzmir'e baharları getirecek" dedi.

Taşer, seçim çalışmaları kapsamında Engelleri Aşanlar Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Atilla Korkmaz'ın öneri ve taleplerini dinledi.

Engelleri Aşanlar Derneği'nin kendisi için ayrı bir öneminin bulunduğunu belirten Taşer, göreve seçilmeleri durumunda engellilere yönelik ihtiyaçlara cevap verecek bir belediyecilik anlayışını uygulayacaklarını belirtti.

Derneğin onurlu bir mücadele sürdürdüğünü ifade ederek çalışmalarından dolayı Korkmaz'a teşekkür eden Taşer, mevcut belediye yönetiminin kenti, engelli vatandaşları sokağa çıkmaya çekindiği bir hale dönüştürdüğünü savundu. Taşer, "Her konuda karnesi zayıf olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, maalesef toplumumuzun en önemli kesimini görmezden geliyor. Bunların zihniyeti engellidir. Kendilerini herkesin üzerinde görüyorlar" diye konuştu.

Kaynaklar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Kaya'nın düzenlemiş olduğu etkinlikte İşadamlarıyla buluşan Taşer, İzmir'in hem yerel hem de genel iktidarın sorumsuzluğundan dolayı geri kaldığını iddia etti.

TAŞER ŞUNLARI SÖYLEDİ

"İzmir şuan ayakta duruyorsa bu işadamlarımız ve sanayicilerimiz sayesindedir. İlk günde söylediğimi gibi; İzmir, kente çağ atlatacak MHP'li belediye başkanlarına hazır olsun. İzmir, yan gelip yatan zihniyetten sıkılmıştır. İzmir, 'ayakkabıyı sandığa göndersem seçilir' zihniyetinden bunalmıştır. İzmir ayakkabı kutusuyla yetimin hakkına girenlere oy vermeyecektir. Ne AKP ne de CHP, şimdi çare MHP. Kamuoyu yoklamalarıyla bizi görmezden gelenler iyi duysun; MHP 30 Mart'ta İzmir'e baharları getirecek."