BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ataşehir Kent Konseyi 8. olağan kongresini topladı

Ataşehir Kent Konseyi’nin 8. olağan kongresi Novada AVM Cemal Süreya Salonu’nda yapıldı.

Abone ol

Ataşehir Kaymakam Vekili İlçe Tarım Müdürü Muhammet ERCİK, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Hışman, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP PM Üyesi Onursal Adıgüzel, Belediye Meclis üyeleri, Chp İlçe yöneticileri, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Halkla İlişkiler Koordinatörü Zeynep Çetinkaya, muhtarlar ve Ataşehirlilerin katılımıyla gerçekleşen 8. olağan kongre İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Divan Başkanlığı’nı Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’nu yaptığı Genel Kurul, açılış ve kapanış konuşmaları Kent Konseyi Başkanı Av. Şerife Özdemir tarafından yapılırken Kaymakam adına vekil Muhammet ERCİK ve Ataşehir Belediye Başkanı adına vekaleten Hüseyin Hışman’ın kısa birer konuşma yaptıkları kongrede Ataşehir Kent Konseyi yönetiminden Akif Keçeli’nin faaliyet raporunu sunumu ile devam edildi.

Kapatılacak sebze ve meyve hali alanın "Kent Meydanı" olarak düzenlenmesi talep edildi. Ataşehir Kent Konseyi 8. Genel Kurulu’nda konuşmacılar, Ataşehir’in meydana ve yeşil alana olan ihtiyacını vurguladılar.

Genel kurulda temenni ve dilekler bölümünde söz alan konuşmacı Süleyman Karadağ, kendisinin bölge sakini ve esnafı olarak devlete ait birçok arazinin olduğundan haberi olduğunu, işgal altında olan bu arazilerden bir kısmının Ataşehir Belediyesi tarafından kurtarılarak Ataşehirlinin kullanımına sunulduğunu belirterek, bu alanların halkın yararına kullanılması için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.