BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 453.bölüm fragmanı Selin ölümün kıyısında

Kanal D'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Herkes merakla yeni 453.bölüm fragmanını bekliyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Yaklaşık 11 yıldır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dün 452.bölümüyle ekrandaydı. Yayınlanan son bölümün ardından hemen yeni bölüm fragmanı geldi. Berdan tarafından kaçırılan ve denize atılan Selin yaşabilecek mi?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Bedran, Selin'i ölümle burun buruna getirdi. Mesut'u bu videolar ile tehdit eden Bedran, aslında kendi kuyusunu kazdığının farkında değildir. Selin'i deniz atan Bedran ortadan kaçar. Peki Selin kurtulabilecek mi?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Bedran'ın kaçırdığı Selin, elleri bağlı şekilde tekneden denize düşer. Ekibin kurtardığı Selin, boğulma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Mesut'un ilk müdahaleyi yaptığı Selin, yeniden nefes alarak hayatına devam edebilelcek mi?

Savcı yardımcısı, Rıza Baba ve ekibine rahatsız edecek şekilde musallat olur. Başkomiser Hüsnü ile zıt düşen savcı yardımcısı, açık açık tehditkar konuşmalarına devam eder. Konuşulanlara daha fazla dayanamayan Rıza Baba, savcı yardımcısını kovar. Hüsnü ise gitmemekte ısrarcı olan savcı yardımcısını yaka paça dışarı atar.