BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple Watch o dergide boy gösterdi

Apple’ın akıllı saat pazarını etkilemesi beklenen cihazı Apple Watch, Kasım ayının Vogue dergisinin Çin edisyonunun kapağına taşındı.

Abone ol

Geçen hafta Vogue dergisinin ABD edisyonu, ünlü Apple baş tasarımcısı Jony Ive ile bir söyleşi yapmıştı. Bu hafta da derginin Çin edisyonunu takip edenler Apple Watch’un kapak fotoğrafındaki fotomodelin üzerinde bir aksesuar olarak kullanıldığını farkettiler.

Derginin Kasım sayısının içindeki galeride ise Apple Watch’un farklı kayış çeşitlieri ile sunulduğu görülebiliyor, böylece akıllı saatin her türlü kıyafete uyacak bir aksesuar olduğu gösterilmiş. Ayrıca piyasya çıktığında cihazın ne büyük bir arzu nesnesi olacağı da zaten şimdiden alınan olumlu tepkilerden anlaşılıyor.

apple-watch,-moda-dergisinde-boy-gosterdi!.jpg

Apple
 bu hareket ile, Apple Watch’u şu anda akıllı saat piyasasındaki kaba görünüşlü ve kötü tasarımlı büyük cihazlardan, onu estetik bir moda nesnesi gibi göstererek uzaklaştırmaya çalışıyor. Ayrıca firma daha saat duyurulmadan önce, pazarlama çalışmalarının başına LVMH Group’un lüks saat marka müdürü Jean-Claude Biver’i transferetmişti.

Apple Watch 38mm ve 42 mm olmak üzere iki boyda gelecek ve 2015’in ilk yarısında 349 Dolar’dan başlayan fiyatlarla piyasada olması bekleniyor. 

Tasarımı ve renkleriyle dikkat çeken Apple Watch için yapmış olduğumuz incelememize buraya tıklayarak