BIST 10.197
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.401,86
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da Türk bayrağını yaktılar!

Gezi Parkı eylemini bahane ederek Türkiye'yi cehenneme çevirmek isteyen bazı marjinal gruplar Ankara'da öyle şeyler yaptı ki...

Abone ol

Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve bir anda tüm yurda yayılan direniş eylemi, pek çok ilde olaysız sürdü. 6 gün süren eylemlerde İstanbul ve Ankara, taşkınlıkların en çok yaşandığı iller oldu.

İstanbul'da sayısız belediye otobüsü ve polis aracı yakılırken, Ankara'da ise tüm Türkiye'nin lanetleyeceği görüntüler yaşandı.

TRT Haber'de yayınlanan Ankara polisinin çektiği görüntülerde, göstericilerin arasına karışan marjinal bir grup, ellerinde getirdikleri Türkiye bayrağını yakıyor.

Hiç kimsenin tepki göstermediği bu alçakça eylemin ardından sıra esnafın dükkanlarını yakıp yıkmaya geliyor. Marjinal grup dükkanların camlarını indirip yağmaladıktan sonra kameralara yüzleri kapalı halde zafer işaretleri yapıyor.

Grup ayrıca kendilerine müdahele etmeyen polisin üzerine de taşla doldurdukları saksıları bulundukları köprünün üzerinden atıyor.

Grubun şiddetinden çevreden geçen masum vatandaşlar da nasibini alıyor. Grup, yoldan geçen araçlara saldırıyor, kimi araçları içindeki yolcularıyla beraber ters çevirirek dehşet saçmaya devam ediyor. Bu olayların giderek artması üzerine polis müdahale etmeye başlıyor.