BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar vurdu okullar tatil mi?

ANKARA hava durumu için meteorolojinin son tahminleri korkuttu. Kar yağışı bugün etkisini daha da arttıracak. Peki okullar bugün tatil olur mu gözler Ankara Valiliği tatil kararında.

Abone ol

ANKARA hava durumu kar yağışı bastırdı meteoroloji uyardı. Kar yağışı bugün etkisini arttıracak sıcaklık değerleri düşüyor. Peki Ankara'da bugün okullar tatil olur mu, tatil kararı için gözler Ankara Valiliği'nde çevrildi.

Gece yarısı etkisini arttıran kar yağışı sabah saatlerinde özellikle iç kesimlerde ve yüksek yerlerde etkili oldu. kar yağışı cuma gününe kadar devam edecek. Meteoroloji vatandaşları uyarıyor.

ANKARA HAVA DURUMU FENA OKULLAR TATİL Mİ?

ANKARA hava durumu kar bastırdı meteoroloji uyardı. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz Bölümünün aralıklı, iç kesimlerin öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ankara 5 günlük hava durumu raporu


ANKARA hava durumu sonb meteoroloji tahminlerine göre hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (4-12 derece) azalması bekleniyor.

KAR YAĞIŞI YURDUN DÖRT YANINI SARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlerdir ‘batı bölgelerde kutup, doğu bölgelerde Sibirya soğuğu’ tanımlamasıyla uyarısını yaptığı etkili kar yağışı, soğuk ve fırtına, yurdun büyük bölümünü etkisi altına aldı.



Sibirya yüksek basıncı etkisindeki Doğu Anadolu Bölgesi’nde, önceki gece en düşük hava sıcaklığı eksi 10 dereceyle Ağrı'da kaydedildi. Hava sıcaklıkları, sıfırın altında olmak üzere Erzincan ve Kars'ta 9, Ardahan'da 8, Erzurum'da 6, Tunceli'de 3, Iğdır'da 2 derece oldu.