BIST 9.625
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,86
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Balıkesir'de okullar tatil mi son hava durumu

BALIKESİR'de okullar bugün tatil edildi hava durumu son raporları ise fena. Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı kar artacak.

Abone ol

BALIKESİR'de okullar bugün tatil edildi hava durumu son raporları korkuttu. Balıkesir'de kar yağışı artacak meteoroloji uyardı.

Kar yağışı nedeniyle Balıkesir'in merkez ve bazı ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süre ile tatil edildi.

BALIKESİR HAVA DURUMU KAR BASTIRACAK

Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamada,  kentte devam eden kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için merkez Karesi ve Altıeylül ile Manyas, Susurluk, Savaştepe, Divrindi, Kepsut ilçelerinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

BALIKESİR HAVA DURUMU

Açıklamada ayrıca valilik kararıyla, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, özürlü ve hamile personelin 31 Aralık Perşembe günü idari izinli sayılacağı bildirildi. 

Yola çıkacakların da uyarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz sınırları içerisinde seyahat edecek araçların yoğun kar yağışı nedeniyle kar lastiği ve zincirsiz yola çıkmamaları, gidecekleri güzergahın yol durumunu öğrenip hareket etmeleri önemle duyurulur. Valiliğimiz koordinasyonunda Karayolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve AFAD ekipleri devlet, il ve mahalle yollarımızda kar ve buzlanmaya karşı mücadele çalışmalarını kesintisiz sürdürmektedirler."