BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38
HABER /  MEDYA

Hasan Karakaya hayatını kaybetti ölüm nedeni ne?

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, Medine'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya'nın vefatı üzerine, ziyaretini erken bitirerek, bugün öğlen saatlerinde Türkiye'ye dönme kararı aldı 

KARAKAYA OTELDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden 58 yaşındaki Karakaya, gezinin son durağı, Medine'de kaldığı otelde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karakaya'ya ilk müdahale kaldığı otelde Cumhurbaşkanlığı sağlık ekiplerince yapıldı. Daha sonra tam teşekküllü Kral Fahd Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Karakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ERDOĞAN ZİYARETİNİ ERKEN BİTİRDİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya'nın sağlık durumuyla yakından ilgilenirken, hastaneye giderek doktorlardan bilgi aldı. Erdoğan, Karakaya'nın vefatı üzerine, ziyaretini erken bitirerek, bugün öğlen saatlerinde Türkiye'ye dönme kararı aldı. 

Karakaya'nın cenazesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde kullandığı özel uçak "TUR" ile İstanbul'a getirilecek. Cenaze programı ise daha sonra belli olacak. 

ERDOĞAN HASTANEYE GİTTİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, vefat haberini Karakaya'nın kaldırıldığı Kral Fahd Hastanesi'nde aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret için gittiği hastanede vefat haberini almasının ardından, Karakaya'nın eşi Aysel Karakaya ve Yeni Akit'in sahibi Mustafa Karahasanoğlu ile birer telefon görüşmesi yaparak taziyelerini iletti.

Karakaya'nın naaşı, Cumhurbaşkanlığı heyetini taşıyan özel uçak "TUR" ile bugün İstanbul'a getirilecek.

HASAN KARAKAYA KİMDİR

Hasan Karakaya, 1954 yılında Konya’da bir köyde doğmuştur. İlkokulu bitirdikten sonra Konya İmam Hatip okuluna gitmek istedi ama gidemedi. Gazetecilik ve Halkulunda okudu.Öğrencilik yıllarında gazetelere edebi yazılar yazdı. Barış Gazetesi'nde de yazılar yazdı. Barış'tan sonra yazı işleri müdür yardımcısı olarak Yenigün Gazetesi'ne geçti. Daha sonra da Başkent Gazetesi'ne geçti. Bir yıl sonra 22 yaşında yazı işleri müdürü oldu. Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra Milli Gazete’ye geçip 8 yıl orada çalıştı. Ardından 9 yıl da Türkiye Gazetesi'nde çalıştı. 1995 yılında da Vakit gazetesine geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Suudi Arabistan gezisini izleyen ekipte yer alan usta gazeteci, gezinin son durağı olan Medine'de, kaldığı otelde 31 Aralık 2015'te yaşamını yitirdi.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARALARI