BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Amasya'da polisten huzur toplantısı

Emniyet mahallelerde düzenlenen huzur toplantılarıyla kent sakinlerinin polisten beklentilerini de dinlemeyi ihmal etmiyor.

Abone ol

Amasya Emniyet Müdürlüğü, Türkiye'nin en güvenli kentlerinden birisi olan Amasya'daki huzur ortamını sürdürmek amacıyla çalışmalarını sürdürürken, mahallelerde düzenlenen huzur toplantılarıyla kent sakinlerinin polisten beklentilerini de dinlemeyi ihmal etmiyor.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri ve Güvenlik Şube Müdürü İbrahim Kaya, Ahmet Özbey Polis Merkezi Amiri Başkomiser N.Kemal Önder, Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Başkomiser Seyfettin Akdeniz, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Başkomiser Celal Sarısoy ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, Amasya merkeze bağlı Nergiz Mahallesi'nde huzur toplantısı düzenlediler.

'Huzur 05', 'Yeni Umutlar' ve 'Gülen Yüzler' projeleri ile 'Silahı Bırak Düğüne Bak', 'Arkadaşına Hakim Ol', 'Huzurun Bekçileri Polisler' ile 'Çat-Kapı' adlı planlı çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Emniyet Amiri İbrahim Kaya, polisin her zaman vatandaşın huzurunu düşündüğünü ifade etti.

Toplantıda, hırsızlıklara karşı ev ve işyerlerinde alınması gereken önlemler ve trafikte uyulması öngörülen hususlar toplantıda dile getirilirken, söz konusu toplantıların diğer mahallelerde devam edeceği bildirildi.