BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksu'da yollar elden geçiriliyor

Aksu İlçe sınırları içerisindeki bozuk yollar, Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın talimatıyla yeniden düzenlenerek kullanışlı hale getiriliyor.

Abone ol

Düzenlenen yollar önümüzdeki günlerde sıcak asfaltla kaplanacak.

Aksu İlçe sınırları içerisinde bulunan bozuk yollar Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarla yeniden düzenleniyor. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın talimatıyla, bozuk olan ve vatandaşların kullanırken sıkıntı yaşadığı yollar genişletilerek stabilize dolgu ile düzenli ve kullanışlı hale getiriliyor.

Aksu İlçesinde öncelikle bozuk yol kalmayacağını, ardından da yolların asfaltlama işine başlanacağını belirten Başkan Yıldırım vatandaşların yolları daha rahat kullanabilmesi amacıyla gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çamköy mahallesini Isparta yoluna bağlayan 21. cadde’de yapılan yol çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydoğan yerinde inceleyerek çalışma yapan ekipleri denetledi. Yol çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Mustafa Aydoğan, İlçe sınırları içerisindeki bazı mahallelerde dar ve kullanışsız olduğunu belirterek “Özellikle çiftçilerimizin mahsullerini toplayıp hale götürebilecekleri yolları daha düzenli hale getiriyoruz.

Stabilize çalışmaları yaparak bu yolları daha kullanışlı hale getireceğiz. İlerleyen dönemlerde de İlçemiz sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerde asfaltlama çalışması yaparak İlçemizde asfaltsız yol bırakmayacağız”
dedi.