BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.435,70
HABER /  DÜNYA

Akıl almaz cinayet

Bursa’da bir fabrikada şoför olarak çalışan genç, birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçan şahıs ise hastaney...

Abone ol

Bursa’da bir fabrikada şoför olarak çalışan genç, birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçan şahıs ise hastaneye gittiğinde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Sevinç Caddesi üzerinde yaşandı. Bir fabrikada şoför olarak çalışan Özgür Kılıç (33), arkadaşı Mehmet A. (38) ile birlikte kamyonet içerisinde alkol almaya başladı. İddiaya göre iki arkadaş, Mehmet A.’nın bir süredir arasının açık olduğu eşi hakkında konuşmaya başlayınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle iki arkadaş, araç içerisinde bıçaklı kavgaya tutuştu. Özgür Kılıç, karnından, boynundan ve kulağından yaralanırken, elinden yaralanan Mehmet A. ise olay yerinden kaçtı. Devriye gezen polis ekibi, boş arazi üzerindeki kapıları açık kamyoneti gördü. Aracın yanına giden polis, direksiyon başında hareketsiz ve kanlar içerisinde yatan Özgür Kılıç’ı buldu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Kılıç’ın öldüğünü tespit etti.

HASTANEDE YAKALANDI
Polis ekiplerinin, olay yerinde inceleme yaptığı sırada Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine yaralı halde bir kişi geldi. İhbar üzerine hastaneye giden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet A. (38) isimli bu kişinin, Özgür Kılıç’ı öldürdüğünü belirledi.
Özgür Kılıç’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, Mehmet A. ise gözaltına alındı.
(İHA)