BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
HABER /  GÜNCEL

AK Parti Yüce Divan oylaması için kararını verdi!

TBMM'deki yolsuzluk komisyonunda 4 eski Bakan için Yüce Divan oylamasına bir gün kala AK Parti'de saflar netleşti. Hükümete yakın gazeteler oylama için en net sinyali bugün verdi...

Abone ol

TBMM soruşturma komisyonunda 4 eski Bakan için yarın yapılacak Yüce Divan oylaması için AK Parti'de karar verilmiş gibi gözüküyor. Hükümete yakınlığı ile bilinen gazetelerin bugün ortak manşetlerle çıkması AK Parti'nin Yüce Divan için red karar verdiği yorumlarına konu oldu.

TBMM Soruşturma Komisyonu’nda, rüşvet almak, nüfuz ticareti yapmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlanan 4 eski bakanla ilgili Yüce Divan oylaması yarın yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu bugüne kadar oylamaya dönük net bir açıklama yapmazken hükümete yakın gazeteler bugünkü manşetleri ile Yüce Divan ihtimali için "darbe" iddiasında bulundu. Yeni Şafak, Star, Akşam, Güneş ve Sabah gazeteleri yarın yapılacak oylamadaki Yüce Divan talebi için "hükümete darbe" ve "kaos planı" iddialarını manşete taşıdı. 4 gazetenin benzer manşetler atması kritik oylama için AK Parti'de son kararın verildiği ve komisyondaki oylamadan red kararı çıkacağı yorumlarına konu oldu.

İşte o manşetler: