BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL

CHP'li vekilin Cemaat ittifakı itirafları tam gaz!

CHP'nin ulusalcı vekillerinden Birgül Ayman Güler canlı yayında CHP-Cemaat ittifakına dair iddialarına devam ederken çarpıcı eleştirilerde bulundu...

Abone ol

Daha önce yaptığı "CHP-Cemaat'le ittifak yaptı" iddialarıyla Kılıçdaroğlu yönetimini topa tutan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler Habertürk canlı yayınında konuştu.

Önceki sözlerine açıklık getiren Güler, ittifak iddialarını neye dayandırdığını anlattı. Güler AK Parti'nin Cemaat'le rakip olmadığını, AK Parti'nin rakibinin CHP olduğunu, CHP'nin ise "Düşmanımın düşmanı dostumdur" anlayışı yüzünden Cemaat'le işbirliği yaptığını belirterek Kılıçdaroğlu ve yönetimini eleştirdi.

"Eğer AKP ile Cemaat birleşmesi, işbirliği bir hata ise onlar bu hatayı anladı. CHP ise hatalardan ders çıkaramadı ve Cemaat'le işbirliği yaptı. Yerel seçim öncesinde CHP'li bazı adayların Cemaat'in kanallarında propaganda yaptığını gördük. O zaman da bunu tasvip etmemiştim. AKP'nin rakipi CHP'dir. Cemaat AKP'nin rakibi değil ki gidip onunla işbirliği yapıyorsunuz."