BIST 9.886
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.449,23
HABER /  GÜNCEL

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci kimdir nereli kaç yaşında neden istifa etti

2015 yılında gerçekleştirilen AK Parti İstanbul İl Kongresi`nde, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinin alan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci istifa etti. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa eden Selim Temurci kimdir nereli kaç yaşında? Selim Temurci neden istifa etti? Tüm detaylar haberimizde...

Abone ol

2015 yılında AK Parti İstanbul İl Kongresi`nde görevi devir aldığından beri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Selim Temurci, başkanlık görevinden istifa etti. Daha önce istifa edeceği yönünde haberler gelen Selim Temurci, istifasını bugün canlı yayında açıkladı. Peki eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci kimdir nereli kaç yaşında nereli? Selim Temurci neden istifa etti? İşte AK Parti İstanbul İl Başkanlığından istifa eden Selim Temurci hakkında tüm detayla haberimizde...

SELİM TEMURCİ KİMDİR? 1970 Rize Çayeli doğumlu olan Selim Temurci Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi'nde ekonomi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olan Selim Temurci çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulunmuştur ve halen Köprü Grubu Derneği'nin de başkanlığını sürdürmektedir. Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan Selim Temurci, dış ticaret, finans ve pazarlama konusunda eğitimler vermektedir. İyi derecede İngilizce bilen Selim Temurci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Temurci, 2015 yılında AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'nde seçime tek aday olarak girmiş ve 548 delegenin 520'sinin oyunu alarak, AK Parti İstanbul İl Başkanı olmuştu. Temurci, görevi Aziz Babuşçu'dan devralmıştı.

KARDEŞİ FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINDI; Selim Temurci'nin kardeşi Ömer Temurci FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınmıştı.