BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'ın yüzündeki 'döneklik' şifreleri!

Çin Yüz Okuma Sanatı Uzmanı ve Karakter Analisti Sevgi Karaca, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın yüzüne karakter analizi yaptı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Çin Yüz Okuma Sanatı Uzmanı ve Karakter Analisti Sevgi Karaca Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın yüzüne karakter analizi yaptı. Karaca, "Kendi öz benliğine ait olmayan ve kendini zora sokan parçalardan kurtulmak istedi Ahmet Hakan" diye yorumluyor Hürriyet yazarının kimilerinin döneklik dediği süreci için.

Ardından çarpıcı bir yazıyla Ahmet Hakan'ı analiz ediyor. İşte dikkat çeken o analiz:

"Bu hayatta ya kendinsindir ve kendi tasarladığın yaşamı kurmuşsundur ya da başkalarının öngördüğü bir yaşam içinde debelenip duruyorsundur. Kendi istediği yaşamı kurmak o kadar kolay değildir. Değişim gerektirir, farkındalık gerektirir ve tabi ki enerji, istek ve kararlılık gerektirir. Değişim acı demektir. Acı yoksa değişim yoktur. Başkaları hakkında ne söyler diye düşünürsen, olduğun o konforlu ama mutsuz yaşamında kalırsın ve öylece devam edersin.

Etrafıma şöyle bir bakıyorum büyük değişim ve dönüşüm yaşayanlar var mı diye? Hemen ilk aklıma gelen Ahmet HAKAN oluyor. Sadece yazılarıyla gündeme gelmiyor, özel hayatıyla da gündemi meşgul ediyor Ahmet HAKAN. Seveni çok olduğu kadar sevmeyeni de çok. İçine doğduğu muhafazakar çevreden, radikal bir karar vererek karşı cepheye geçmesi tabi ki yankılar uyandırdı. O kadar çok kişi ona "dönek" dedi ki! Oysa, bana sorarsanız büyük bir "değişim" ve "dönüşüm"ün ilk adımıydı bu radikal kararı. Gerçek kişilik özelliklerinin onu zorlamasıydı. Kendi öz benliğine ait olmayan ve kendini zora sokan parçalardan kurtulmak istedi Ahmet Hakan. Öyle zor bir süreci göze aldı ki, yüz hatlarından yaptığım karakter analizini okuduğunuz zaman siz de hak vereceksiniz kendisinin bu değişim ve dönüşüm kararına.

Gelelim yüz hatlarından kişilik yorumuna Ahmet HAKAN'ın...