BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.451,23
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'a saldırıdaki şüpheler!

Son günlerin moda tabiriyle, "Vurur yüze ifadesi, Ahmet Hakan seni çok fena kullanıyorlar bitanesi..." Süleyman Özışık yazdı...

Abone ol

Önceki gün Cumhuriyet, Posta, Sözcü, Birgün, Bugün, Taraf, Meydan, Millet, Zaman gazetelerinin manşetlerinde bir süre önce Ahmet Hakan'a saldıran zanlıların ifadeleri vardı.

Türkiye'nin en tanınmış gazetecilerinden biri saldırıya uğruyorsa, bütün gazetelerin aynı manşetle çıkması elbette ki normaldir.

Tuhaflık, manşetlerdeki benzerlikte!

İddiaya göre yakalanan zanlılar savcılıkta verdikleri ifadelerde kendilerini kiralayan adamın, "İşin içinde Reis, MİT ve emniyet var. İşi bitirince bize paketi (para) verecekler. Ahmet Hakan'ı indirin!" dediğini söylemiş!

Tek ortak noktaları AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı olan gazeteler de bu sözleri manşetine çekmiş!

Bütün başlıklar aynı: "İşin içinde Reis var, MİT var, Emniyet var!" Bildiğiniz havuz medyası!
Ama haklarını teslim edelim ki tamamı Fethullah Gülen'in şefaatini haketmiş!

Zanlıların ifadeleri diye bu gazetelere konu olan iddiaları size mealen anlatayım.

Şimdi bizim Reis, Ahmet Hakan'ın yazılarından ve programlarından aşırı derecede rahatsız olunca  "Şunu indirin" diyerek MİT ve Emniyet'e görev veriyor. Bu iki kurum da bula bula AK Parti'ye üye olan üç gevşekle, PKK'lı bir teröristi buluyor. Bu üç gevşekle bir terörist Ahmet Hakan'ı dövdükten sonra kaçıyor!

Sonra?

Sonra Reis'in polisleri bunları eliyle koymuş gibi şıppadanak buluyor ve emniyetteki sorgularında sıkıştırıyor! Artık nasıl bir sıkıştırma yapılmışsa zanlılar itiraflara başlıyor. İçlerinden biri,  "Abi Reis MİT'e, MİT size, siz bize talimat verdiniz, biz de bunun üzerine gidip Ahmet Hakan'ı dövdük, unuttunuz mu?" diye hatırlatıyor. Bunun üzerine Reis'in Emniyet Müdürü çıkıp diyor ki "Zanlıları konuşturduk, olayı çözdük. İşin içinde biz varmışız, bizim MİT varmış. Biz de talimatı Reis'ten almışız!"


Yazının tamamını okumak için linki tıklayın!