BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.443,14
HABER /  POLİTİKA

Abdüllatif Şenere kötü sürpriz

İşler Abdüllatif Şener'in istediği gibi gitmiyor. Kuracağı partisinde yer alması beklenen bir isim geri çekildiğini açıkladı.

Abone ol

22’nci dönem AKP Elazığ Milletvekili Abdulbaki Türkoğlu, Yeni Oluşum Hareketi Lideri Abdüllatif Şener’in 25 Mayıs Pazartesi günü kuracağı partide yer almayacağını açıkladı.

AKP’nin 22 Temmuz seçimleri öncesinde liste dışı bıraktığı isimlerden olan Türkoğlu yaptığı yazılı açıklamada, 2007 seçimlerinden sonra eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’le birlikte Yeni Oluşum Hareketi içinde olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Başlangıçtaki hedefimiz; Türkiye’ye geleceğe taşıyacak, ülke sorunlarına yeni, doğru ve sıra dışı çözümler üretecek ve milletimizin her kesimini kucaklayacak bir yapılanma idi. Bu yapılanla biçimini göremediğimden, 25 Mayıs 2009 Pazartesi günü kurulacak parti içerisinde, ısrarlara rağmen, yer almamayı uygun görmüş bulunmaktayım. Basın yayın organlarında adımın yer almasından dolayı böyle bir açıklama gereği duyduğumu belirtirim.”