BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan kaç kez estetik yaptırdı?

"Beyaz Show"a konuk olan Ajda Pekkan, özel yaşamıyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı. En çoık

Abone ol

Uzun süredir Beyaz Show"a davet edilen Ajda Pekkan, yeni albümünü piyasaya çıkarınca programa konuk oldu.

Pekkan'ın katılacağı program için stüdyoda büyük değişiklikler yapılırken, ünlü sanatçı da bilinmeyen yönlerini anlattı. 

Büyük bir perdenin arkasında bulunan dönen küreden çıkarak muhteşem bir şovla programa başlayan Ajda Pekkan, estetik hakkında, “Ben güzel kalmak istemedim ki, ben özel olmak istedim. Çünkü ben gizemli olmayı seviyorum. Ama konu öyle bir hale geldi ki beni artık estetikle özdeşleştiriyorlar. Ben de bu konuya artık açıklık getireyim. Bizler göz önünde olan insanlarız. Kendimize bakmalıyız. Belli bir zamana geldiğimde benim biraz toparlanmam lazım dedim ve birkaç estetik operasyon yaptırdım. Ama öyle bir hale geldi ki konu, üzülmeye başladım. Tabi ki kendine bakacaksın. Ama bu sadece estetikle olacak bir şey değil. Sağlığına dikkat edeceksin, spor yapacaksın, pozitif bakacaksın hayata. İnsanlar tabii ki, radikal müdahaleler yaptırabilir. Ve bunu zaman içinde upgrade etmek gerekir” dedi.

Beyaz'ın özel olarak getirttiği koltuğu pek beğenmeyerek ünlü şovmenin sandalyesinde oturmayı tercih eden Ajda Pekkan, hayatında eksikliğini duyduğu en büyük olgunun çocuk olduğunu da ifade etti. Birlikteliklerinde hiçbir dönem mutsuz olmadığını da sözlerine ekleyen Pekkan, "Çok evlenme teklifi aldım. Ancak etrafımda sorunlu evlilikler olduğu için sıcak bakmadım" dedi. Çocuğu olsaydı sürekli onu düşüneceğini anlatan Pekkan, "Deli olurdum herhalde" diyerek duygularını açıkladı.

Programdan fotoğraflar

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]