BIST 9.902
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,05
HABER /  GÜNCEL

4 torun babannelerini benzinle yaktı!

Annelerinin üzerine kuma getirmek isteyen babayı yakmak isterken babaanneyi yaktılar

Abone ol

Şanlıurfa'da 4 kişi annelerinin üzerine kuma getirmek isteyen babalarının kaldığı evi bastı. Benzin dökerek babalarını yakmak isteyen kardeşler yanlışlıkla araya giren 82 yaşındaki babaanneyi yaktı. Yaşlı kadın ölüm kalım savaşı veriyor.

Korkunç olay Yakubiye Mahallesi Kalkan Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Ahmet, İbrahim, Abdulkadir ve Hatice Altun isimli kardeşler, annelerinin üzerine kuma getirmek isteyen babaları, 50 yaşındaki Mehmet Altun'un sığındığı 82 yaşındaki annesi Emine Altun'un evine baskın yaptı.

BABAANNEYE BENZİN SIÇRADI

Bir süre evde babalarıyla tartışan çocuklar, daha sonra ellerine geçirdikleri bir şişe benzini Mehmet Altun'un üzerine dökmek isterken, araya giren 82 yaşındaki babaanneleri Emine Altun'un üzerine benzin sıçradı. Bu sırada torunlardan birisi cebinden çıkardığı çakmağı tutuşturunca yaşlı kadın bir anda alev topuna döndü.

Emine Altun kadın çığlıklar arasında güçlükle kendisini evden sokağa attı. Yanan kadını gören komşuları hemen havlu ve battaniye ile aleve müdahalede bulunarak söndürdü.

KARDEŞLER KAÇTI

Yaşlı kadının yandığını gören 4 torunu park ettikleri otomobille kaçtı. Torunları tarafından üzerine dökülen benzinle yanan Emine Altun, çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde 2 ve 3'üncü derecede yanıkların oluşması nedeniyle yaşlı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Polis ekipleri, kaçan torunları çevrede ararken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.