BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,85
ALTIN 2.436,10
HABER /  GÜNCEL

Hürrem'in yüzüğü esnafın yüzünü güldürdü!

Dizilerdeki oyuncuların taktığı takılar esnafın yüzünü güldürmeye devam ediyor. İşte son dizi trendi..

Abone ol

Dizilerde ünlülerin kullandığı takılar esnafın yüzünü güldürüyor. Sivas'ta Hürrem Sultan yüzüğü ve Fatmagül'ün kolyesini satan bir bijuteri dükkanı büyük ilgi görüyor.

Sivas'ta bir bijuteri dükkanında televizyon kanallarında yayınlanmakta olan dizi karakterlerinin takılarının satışa sunulması vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Dükkan işletmecilerinden Şeyda Akgün, diziler sayesinde moda olan yüzüklerin çok sayıda satıldığını belirterek, ''Muhteşem Yüzyıl' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne.' dizisi tuttu. Bütün halk izliyor. Biz de böyle bir şey yaptık. 'Hürrem Sultan yüzüğü' ve 'Fatmagül'ün kolyesi burada satılmaktadır' diye bir reklam yaptırdık ve camekana astık. Müşteriler içeri girer girmez Hürrem Sultan yüzüğünü ve Fatmagül'ün kolyesini soruyor. Bu ürünleri çok satıyoruz. Satışlarımız gözle görünür bir şekilde arttı. Vatandaşlar bu ürünlere bayağı ilgi duyuyor. Vatandaşlar cama yapıştırdığımız reklamı okuyarak geçiyor. Günde en az 10 tane satıyoruz. Özellikle erkekler hanımlarına alıyor. Çocuklardan da yoğun bir ilgi var' şeklinde konuştu.


Bijuteri dükkanına gelerek dizide gördüğü yüzüğü kendisine almak istediğini söyleyen Hatıl Doğan ise, 'Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediğimde Hürrem Sultan'ın yüzüğünü gördüm. Oradan esinlenerek kendime de yakışacağını düşündüm. Bijuteri dükkanlarını gezerken camekanda bulunan reklam dikkatimi çekti. Hemen içeri girdim ve burada bulunduğunu söylediler. Kendime, anneme ve arkadaşıma aldım. Çok hoşuma gitti. Ayrıca fiyatı da uygun' ifadelerini kullandı.