BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.444,41
HABER /  GÜNCEL

29 Martta öyle bir şamar atın ki..

DSP lideri Zeki Sezer, AK partili belediyelerin yolsuzlukta marka olduğunu öne sürdü. Ardından da seçmene çağrı yaptı...

Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''AK Partili belediyeler belediyecilikte marka oldu'' dediğini belirterek, ''Onlar Ali Diboculuğu, yolsuzluğu, görgüsüzlüğü markalaştırdılar. 29 Martta öyle bir şamar vuracaksınız ki feleklerini şaşıracaklar'' dedi.

Sezer, partisinin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Hasan Yılmaz ile birlikte seçim otobüsünden halkı selamlayarak, partisine destek istedi.

İlçedeki seçim bürosunu da ziyaret eden Sezer, burada toplanan seçmenlere hitaben yaptığı konuşmada, ''Ülkenin iyi yönetilmediğini, ülkenin felakete, yoksulluğa, açlığa ve karanlığa sürüklendiğini'' öne sürdü.

''Bu gidişe dur demenin, Baykal ile Erdoğan arasındaki kayıkçı kavgasına son vererek ülkeyi kurtarmanın seçmenlerin elinde olduğunu'' ifade eden Sezer, ''Siz sandıkta öyle bir vuracaksınız ki 'Yandım Allah' diyecekler. Baykal milletin de önünü, solun da önünü tıkıyor. Solun önünü, refahı, gelişmeyi mutlaka demokratik solla açacağız'' diye konuştu.

Zeki Sezer, ''Özel uçaklarla fildişi kulelerde siyaset yapan iktidar partisi ile solcuların sorunlardan bihaber olduğunu, Başbakan Erdoğan'ın burnunun ucunu göremediğini'' savundu.

YALANIN BATSIN RECEP

DSP Genel Başkanı Sezer, Başbakan Erdoğan'ı krize tedbir alması için yaklaşık bir yıldan beri uyardıklarını dile getirerek, ''Başbakan, 'Biz 250 milyar dolarlık Türkiye aldık, şu anda 750 milyar dolara çıktı' diyor. Yalanın batsın Recep. Türkiye'nin bu orana çıkması için yılda yüzde 42 büyümesi lazım. Dünyanın neresinde bu büyüme var? Madem her yıl yüzde 42 büyüyoruz, bu millet niye küçülüyor, toplumun yarısı neden işsiz?'' diye konuştu.

İKİSİ DE VİRÜS GİBİ

''Baykal ve Erdoğan'ın virüs gibi oturdukları yerde hastalık yaygınlaştırdıklarını, ülkenin enerjisini, potansiyelini boşa harcadıklarını'' ileri süren Sezer, ''Başbakan Erdoğan, 'AK Partili belediyeler belediyecilikte marka oldu' diyor. Onlar Ali Diboculuğu, yolsuzluğu, görgüsüzlüğü markalaştırdılar. Belediyelerde yolsuzluklar diz boyu. 29 Martta öyle bir şamar vuracaksınız ki feleklerini şaşıracaklar'' şeklinde konuştu.