BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  EKONOMİ

Garanti internet bankacılığına hız verdi

Garanti Bankası’nın, entegre dağıtım kanalı stratejisi kapsamında “İnternet Kioskları”nın sayısı 500’ü geçti.

Abone ol

Garanti Bankası’nın, entegre dağıtım kanalı stratejisi kapsamında müşterilerinin kullanıma sunduğu “İnternet Kioskları”nın sayısı 500’ü geçti.

Şube içinde ve dışında yer alan İnternet Kioskları, Garanti Bankası sitelerine ve www.garanti.com.tr  adresindeki İnternet Şubesi’ne erişim olanağı sunarak, müşterilerin tüm internet bankacılığı işlemlerini yapabilmesini sağlıyor. İnternet Bankacılığı şifresi olmayan müşteriler, anında şifre alarak, kioskları hemen kullanmaya başlayabiliyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, “Müşterilerimize şubelerdeki yoğunluğu yaşatmadan, bankacılık işlemlerini İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirmelerini kolaylaştırmak amacıyla hizmete sunduğumuz Garanti kioskları, büyük ilgi gördü. Müşterilerimizin alternatif bankacılık kanallarını daha çok tercih ettiğini tespit ederek, kioskların sayısını kısa zamanda 500’ün üzerine çıkarttık.

Bu doğrultuda şubesiz bankacılık kanallarıyla sunulan ürünlerimizi geliştirmeye ve ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyoruz. İnternet kiosklarının önümüzdeki dönemde daha da yaygınlaşarak, müşterilerimizin Garanti Bankası ürünlerine kolayca ulaşabileceği bir dağıtım kanalı haline geleceğini öngörüyoruz.” dedi.