BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  GÜNCEL

18 saat süren eski koca dehşeti!

5 yıl önce boşandığı iki çocuğunun annesini ikna edemeyince 18 saat rehin aldı. Polisin geldiğini görünce evi ateşe verdi.

Abone ol

Antalya'da 5 yıl önce boşandığı Canan K. ile bayram öncesi barışmak isteyen Hikmet Kuş, dehşet saçtı.

Kredi Yurtlar Kurumu'nda çalıştığı öğrenilen Hikmet Kuş, dün (çarşamba) akşam saatlerinde eski eşinin Çağlayan Mahallesi 2046 Sokak'ta bulunan Celal Şahin Apartmanı'ndaki dairesine gitti. Bir süre eski eşini barışmaya ikna etmeye çalışan Kuş, Canan K.'nın "Bizim yollarımız seninle 5 yıl önce ayrıldı. Beni rahat bırak" sözleriyle çılgına döndü.

ELLERİNİ İPLE BAĞLADI

İki çocuğunun annesi Canan K.'nın ellerini ve ayaklarını iple bağlayıp üzerine ispirto döken Hikmet Kuş, eski eşini 18 saat rehin aldı. Gece sabaha kadar elleri ve ayakları bağlı kadının yanında nöbet tutan Kuş, sabah saatlerinde de mutfak tüpünü açtı. Evi havaya uçurmakla tehdit eden Kuş'un bir anlık dalgınlığından yararlanan Canan K, ellerini çözdükten sonra evden kaçmayı başardı.

KAPIYI KİLİTLEYİP EVİ ATEŞE VERDİ

Apartmanın altındaki kuaföre sığınan Canan K., başından geçenleri anlattıktan sonra polise haber verilmesini istedi. Apartman sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polisin geldiğini gören Hikmet Kuş, evin kapılarını kilitleyip, eşyaları kapının arkasına yığdıktan sonra evi ateşe verdi. Bunun üzerine itfaiye ekipleri kapıyı kırarak yangına müdahale etti.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Dumandan etkilenen zanlı ise, polis tarafından dışarı çıkarıldı. Ayakları ve vücudunun çeşitli yerleri yanan zanlı, ambulansla bir özel hastaneye sevk edildi. Öte yandan dumandan etkilenen bir polis memuru da ayakta tedavi gördü. 18 saatlik esaretin ardından kaçarak kurtulmayı başaran ve sinir krizleri geçiren Canan K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Canan K.'nın sığındığı kuaförün sahibi Hakan S., "Bitkin bir şekilde yanımıza geldi. Kocasının dün akşamdan beri kendisini rehin aldığını, üzerine ispirto döküp yakmakla tehdit ettiğini anlattı. Kadını aynı zamanda darp etmiş. Yüzünde darp izleri vardı. Psikolojik sorunları varmış. Hatta kendi işyerini silahla bastığını duyduk. Dün akşam barışmak için kadının evine gitmiş. Barışmak istemeyince de rehin almış" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.