BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,98
HABER /  SPOR

Zürihe evinde geçit vermedik

Sağlam Zürih'i durdurduğuna sevinirken, sürpriz gole bakın neler dedi.

Abone ol

Maçı farklı kazanarak ikinci maç için büyük avantaj yakalamalarının işten bile olmadığını söyleyen Sağlam, "Ancak son toplarda başarılı olamadık. Tek sıkıntımız farkla kazanabileceğimiz maçı berabere bitirmek oldu" şeklinde konuştu. İkinci maçta rakibin risk alması gerektiğini belirten genç teknik adam, umutlu konuştu. İşte Sağlam'ın maç sonu açıklamaları: "

ÇOK ŞANSSIZDIK

"Gol, futbolda hatalar sonucu gerçekleşiyor. Son saniyelerde Hakan 'ın güzel bir kurtarışı sonunda geldi. Biraz da şanssızlık var. Top onların önüne düştü. Ama öncesine bakmak lazım. Maç buraya gelmemeliydi. Biz burada çok rahat bir sonuç elde edebilirdik. Ancak son toplarda başarılı olamadık. Çok farklı bir sonuç alabilirdik tek sıkıntımız bu bizim. Yine de bu sonuç da bizim için iyi. "

İSTANBUL'DA RAHAT OLACAĞIZ

"Biz hem gol yememek için hem de gol atmak için mücadele ettik. Dünkü basın toplantısında bunu söylemiştim. Maçın hemen başında da golü bulduk, sonunu getiremedik. Ama artık İstanbul'da onların kazanması gerekiyor. Biz daha rahat olacağız. 90 dakikalık süreye baktığımızda çok ciddi bir gol pozisyonu görmedik. Rakip Zürich güçlü bir ekip. Maç genelinde risk aldılar ama onları durdurmayı başardık."

"İkinci maçta rakip risk alacak biz de bunu düşünerek bir kadro çıkaracağız. Gol yememeyi düşünen bir anlayışımız olmayacak. Umuyorum ki İstanbul'da bir sıkıntı yaşamayacağız ve Devler Ligi'ne kalacağız.