BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.476,28
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada yarışmacısı Leman'a bakın kaynana Şaduman kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Leman Kocadöllü ve Kaynanası Şaduman Er merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Leman kimdir kaç yaşında? Kaynanası Şaduman hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 4 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 3-7 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Leman ve Kayınvalidesi Şaduman Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Zuhal Topalla Sofrada Leman ve Kaynanası Şaduman Hanım Kimdir? 4 Aralık Salı günü yarışacak olan Leman Karadöllü, 48 yaşında ve tam bir tecrübe abidesi. Kaynanası Şaduman Hanım ise Karadeniz fırtınası.

Zuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.