BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,80
ALTIN 2.434,95
HABER /  SPOR

Ziya Doğanı çıldırtan idman

Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıkları sırasında Ziya Doğan çileden çıktı

Abone ol

Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan, yarı sahada yapılan çift kale maçta çileden çıktı.

Bordo-mavililerde Milli Takım'dan dönen Hüseyin çalışmaya katılırken, Stepanov ve Gökdeniz’in idmanlara yarın başlayacakları belirtildi. Mustafa Keçeli ise takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı.

Teknik direktör Ziya Doğan, düz koşunun ardından dar alanda 5'e 2 pres antrenmanı yaptırdığı oyuncularına daha sonra istasyon çalışması uygulattı. Doğan, yarı sahada yapılan çift kalede ise adeta çileden çıktı.

Pozisyon ve pas hataları yapan oyuncularına sert çıkan Doğan, "Mehter takımı gibi oynuyorsunuz. Topla sevişiyorsunuz adeta. Topu hemen ayağınızdan çıkarmanız gerek. Futbol hızlı oynanır" dedi.

Doğan, sağ bekte görev verdiği Ufukhan'a topu taca atarak uzaklaştırmadığı, Ömer Rıza'ya paslarının isabetsiz olması ve Yattara'ya da pozisyon hataları nedeniyle kızdı. Tecrübeli teknik adam, antrenmanın son bölümünde Ersen, Umut, Ömer Rıza, Cem Demir ve Ceyhun'a gol çalışması yaptırdı.