BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Zirvedekiler ödüllerini aldı

FirstBusiness dergisinin düzenlediği zirvedekiler ödül törenine 20 ülkeden katılım oldu.

Abone ol

FirstBusiness Dergisi ve Kanal7 İş’te Hayat programının gerçekleştirdiği “Zirvedekiler-2006” ödül töreni iş,siyaset,sanat ve yönetim dünyasının ünlülerini buluşturdu.

Çeşitli ülkelerden 600’e yakın önemli ismin katıldığı törende, Kırgızistan Devlet Başkanı Bakiyev’e “Avrasya’da Yılın Devlet Adamı”, Enerji Bakanı Hilmi Güler’e “Yılın Bakanı”, sanatçı Orhan Gencebay’a da “Yılın Sanatçısı” ödülleri verildi.

BAKİYEV’İN ÖDÜLÜNÜ BAKAN GÜLER VERDİ

“Avrasya’da Yılın Devlet Adamı” seçilen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Kurmanbek Bakiev’in ödülünü Enerji Bakanı Hilmi Güler takdim etti. Ödülü Cumhurbaşkanı adına kabul eden Devlet Genel Sekreteri Adahan Madımarov, Bakiyev’in selam ve sevgilerini iletti.

YILIN SANAT ADAMI: ORHAN GENCEBAY

“Yılın Sanat Adamı” seçilen Orhan Gencebay geceye eşi Sevim Emre’yle birlikte katıldı. Orhan Gencebay’ ın ödülünü DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar verdi. Törende bir konuşma yapan Gencebay, Orta Asya ve Türk Dünyasıyla yakından ilgilendiğini, Türk Dünyası’nın buluşmasına sahne olan bu törende ödül almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. //