BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.426,30
HABER /  MAGAZİN

Zirvedeki en medyatik isim belli oldu!

Son günlerde sinema filmleri ile adından söz ettiren ünlü türkücü medya araştırma listesinde zirveyi oluşturuyor.

Abone ol

Toplamda 2 bine yakın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde yayınlanan haberleri inceleyerek aylık rapor hazırlayan Medya Takip Merkezi'nin araştırması bitti. Araştırmadan, merakla beklenen filmi 'New York'ta Beş Minare' sayesinde Mahsun Kırmızıgül birinci çıktı.

İLGİ DÖRT KATINA ÇIKTI

Yönetmeni olduğu sinema filminin gördüğü ilgiyle, tüm gözlerin üzerine çevrildiği Kırmızıgül'ün popülaritesi, önceki aya oranla dört katına çıktı. Magazin medyasının en çok konuştuğu ünlü olan Kırmızıgül, medyada toplam 1.997 habere konu edilirken, TV kanallarında ise 13 saate yakın yer buldu. Son dönemlerin en çok konuşulan sinema filminin, popülaritesini arttırdığı bir diğer ünlü ise listede beşinci sıraya yerleşen Mustafa sandal oldu. 'New York'ta Beş Minare' filmindeki performansıyla adından söz ettiren Sandal, toplam 1.098 haberde yer aldı. Aynı filmin başrol oyuncularından Haluk Bilginer de listeye sekizinci sıradan girdi.

RAKİP FİLME DESTEK

Mahsun Kırmızıgül, 'New York'ta Beş Minare' ile yakın tarihlerde vizyona giren 'Av Mevsimi' filmini izlemek üzere Astoria AVM'deydi. Kırmızıgül, gişe rakibi 'Av Mevsimi'nin yönetmeni Yavuz Turgul'u beğendiğini söyledi.